Specialbehandling

 

Behandling af ældre biler samt biler med fremtræden rust, som kræver ekstra rustbeskyttelse. 

Ved en Specialbehandling bliver din bil med fremskredne rustangreb behandlet for at stoppe eller sænke rustprocessen.

De fleste biler med svag overflade rust kan behandles med en Dinitrol Dobbeltbehandling, det er dog ikke alle. Så hvis din bil har større angreb af rust, dog ikke gennemtæring, er det nødvendigt med en Specialbehandling. I disse tilfælde er det yderst vigtigt at udnytte vores eksperter ude på dit lokale Dinitrol Center. Her vil du kunne modtage den helt rette rådgivning i, hvordan din bil bliver behandlet bedst muligt.

Hvis der er tale om gennemtæring, skal rustskaden udbedres på et pladeværksted, før end bilen kan rustbeskyttes.

Dinitrol har produkter og behandlinger til alle typer af overflader, også rustne overflader. Vores høje kvalitet sikrer dig en forbedret sikkerhed i din bil. Denne sikkerhed kan godt opnås, selvom du ikke har haft mulighed for at rustbehandle din bil i starten af dens leveår.

 

Er din bil ramt af fremskreden rust i undervognen, skal du ikke fortvivle. Vores høj kvalitetsprodukter bremser rustudviklingen og forlænger derved din bils levetid. Vi rådgiver dig altid om hvilken behandling, der passer til din bil før behandlingen udføres.

 

Behandlingsforløb for en Dinitrol Specialbehandling

Biler med svag overfladerust kan oftest klares med en Dinitrol Dobbeltbehandling. Biler med mere fremskredende rustangreb, dog ikke gennemtæring kræver en specialbehandling for at stoppe eller sænke rust processen. Er der tale om gennemtæring, skal rustskaden udbedres på et pladeværksted, før Bilen rustbeskyttes. Vi anbefaler at man altid konsulterer sit lokale Dinitrol Center, for at sikre den rigtige behandling af bilen.

Afdækning:
interiør, rat, måtter, gearstang, sæder og sikkerhedsseler afdækkes med plast og papirsmåtter
Adskillelse:
Diverse beklædninger, dækplader, inderskærme, lyddæmpende og fugtsugende svampe o.l. afmonteres og nødvendige huller bores for at beskytte hulrum. Alt sammen udfra det specifikke sprøjteskema på den enkelte bilmodel.
Vask & afrensning:
Undervognen højtryksrenses for salt og snavs med varmt vand. Løs belægning såsom PVC, gummihud, rustflager o.l. afskrabes. Vognbunden kontrolleres for alvorlige rustangreb.
Tørring:
Bilen sættes til tørring og er klar til behandling.
Processen:
Rustbeskyttelse af din bil:

Åbningstider

  • Mandag 7.30 - 15.30
  • Tirsdag 7.30 - 16.30
  • Onsdag 7.30 - 16.30
  • Torsdag 7.30 - 16.30
  • Fredag 7.30 - 15.30

Kontaktinfo

  • Dinitrol Center Roskilde
  • Darupvang 23
  • 4000 Roskilde
  • Tlf.: 46350137
  • Mail: info@anti-rust.dk