Fokus på miljøet

Vi agter at passe på miljøet, her skal vi alle bo længe nemlig!

Bevarelsen af vores natur og klima har stor betydning hos Dinitrol. Derfor arbejder vi målrettet på at udvikle produkter som er til gavn for klimaet, men uden at gå på kompromi med vores høje kvalitet.

Vi er stolte af vores grønne profil, hvor vi arbejder på at udføre rustbeskyttelse på en ny klima- og miljøbevidst måde - Til gavn for alle. Det er vores mål, at 80% af de biler, vi giver rustbeskyttelse, får det helt uden brug af opløsningsmidler. Vel at mærke uden at det forringer kvaliteten af rustbeskyttelsen.

Hvorfor ikke 100%? Det skyldes ganske enkelt, at de sidste 20% er ældre biler, hvor man bliver nødt til at anvende produkter med et minimum af opløsningsmidler. I hvert fald med de produkter, der er tilgængelige på markedet i dag. Vi forsøger hele tiden at finde bedre løsninger, og det er naturligvis et mål, at alle biler skal kunne behandles på den mest skånsomme måde for miljøet.

Vi er på vej…
I 1970 var indholdet af opløsningsmidler i de produkter, vi var nødt til at anvende, oppe på 70%. Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi i 2012 er nede på 35%. Det betyder også, at vi kraftigt har reduceret spildet, som centrene skal bortskaffe. Igen især til gavn for miljøet. Og her taler vi om en reduktion på 50%!Varm voks - det miljøvenlige valg!

Dinitrols klimavenlige rustbeskyttelse - VARM VOKS - har et meget lavere indhold af opløsningsmiddel end traditionelle produkter og afgiver derfor ingen ubehagelig lugt. Den varme voks har desuden nemmere ved at blive fast og hærde, hvorved man slipper for dryppende olie. Voksen forlader pistolen med en temperatur på ca. 40 grader, hvilket sikrer en høj indtrægningsevne og derved en optimal undervognsbehandling af din bil.
 

Teknologisk Institut
De galvaniserede overflader er sprøde og sarte overfor især stenslag og forurening fra vejbanerne. Et lille slagmærke på metaloverfladen udvikler sig til et krater med grobund for udvikling af rust.
Et smidigt rustbeskyttende lag på en vognbund med VARM VOKS produktet vil forminske en skade fra en spids genstand, som eksempelvis en sten, og meget hurtigt lukke "såret" ved sin smidighed og derved forhindre at der udvikles rust. Voks er det mest rustbeskyttende middel man kender til og samtidig er fordelen, at voksen bevæger sig sammen med karosseriet.

Åbningstider

  • Mandag 7.30 - 15.30
  • Tirsdag 7.30 - 16.30
  • Onsdag 7.30 - 16.30
  • Torsdag 7.30 - 16.30
  • Fredag 7.30 - 15.30

Kontaktinfo

  • Dinitrol Center Roskilde
  • Darupvang 23
  • 4000 Roskilde
  • Tlf.: 46350137
  • Mail: info@anti-rust.dk