Kontrolbesøg

Nyt kontrolbesøg Marts 2018

Vi er glade og stolte over vores dygtige medarbejdere. Igen har vi haft uanmeldt besøg af Teknologisk Institut og gik igennem kontrollen fejlfrit.

Se rapporten her:

 

Nyt kontrolbesøg December 2017

Vi er glade og stolte over vores dygtige medarbejdere. Igen har vi haft uanmeldt besøg af Teknologisk Institut og gik igennem kontrollen fejlfrit.

Se rapporten her:

 

 

Nyt kontrolbesøg September 2017

Se rapporten her:

 

 

 

 

Seneste kontrolbesøg Marts 2017

Se rapporten her:

 

 

 

Kontrolbesøg December 2016


Hvor mange centre fremlægger dokumentation, for deres uvildige kontrolbesøg?? Det gør vi...

Kontrolbesøg december 2016 foretaget af Teknologisk Institut.

Se rapporten her:

Kontrolbesøg december 2016

Bemærkninger fra rapporten.

Teknologisk Institut udtaler:

“Ved dette anmeldte kontrolbesøg, blev der kontrolleret i alt 5 kundebiler fra dags-produktionen.

I alt 5 kundebiler fra dags-produktionen. samtlige af de udvalgte biler var helt uden fejl ved de kontrollerede punkter. Flot Arbejde!

 

Tilmelding til Teknologisk Instituts stikprøvekontrol kan ske på: Teknologisk Institut

 

Pressemeddelse fra teknologisk institut:

25 Maj. 2010

 

 


Verdens bedste rustbeskyttelse

Testvinder!

Motorjournalister kårer Dinitrol som Danmarks bedste rustbeskyttelsessystem.

Nogle af Danmarks førende motorjournalister fra Morgenavisen Jyllands-Posten har stikprøvet de fem store danske rustbeskyttelsessystemer i praksis. Resultaterne varierer fra dårligt til næsten perfekt. Den landsdækkende kæde af rustbeskyttelsescentre Dinitrol, blev en klar vinder af testen.

Dinitrol, Pava, Suvo, Mercasol, Tektrol er de fem store virksomheder inden for rustbeskyttelse, som Jyllands-Postens motorjournalister har stikprøvet på kvaliteten i en ny stor undersøgelse.

Der er testet på tilfældigt udvalgte rustbeskyttelsescentre fra telefonbogen og efterfølgende er behandlingernes kvalitet kontrolleret af FDM¹s prøvestation i Aarhus. De fem rustbeskyttelsescentre er testet med en Fiat Punto, en Alfa146, to Alfa156 samt en Toyota Rav4.

Testvinder!
Vinder af testen blev Dinitrol centret Vestbyens Auto ApS i Holstebro, hvor der blev testet på en Toyota Rav4. Vestbyens Auto er en del af Dinitrol kæden, der med 70 landsdækkende centre, er en af Danmarks førende rustbeskyttelseskæder.

Teknisk chef, Mogens Vestergaard Hansen fra Dinitrol, er yderst tilfreds med resultatet, som først og fremmest skyldes det grundige, forberedende arbejde inden sprøjtningen.

- Vi har nogle meget skrappe krav til det forberedende arbejde. Kvaliteten og omhyggeligheden, hvormed arbejdet tilrettelægges og gennemføres, skal være i absolut i top, så forbrugerne får værdi for pengene. Hvis ikke rustbeskyttelsesarbejde udføres efter nøjagtige forskrifter og kriterier, ja så er det faktisk ligegyldigt med at rustbeskytte, siger Mogens Vestergaard Hansen.

Teknologisk Institut
Alle Dinitrols rustbeskyttelsescentre er underlagt Teknologisk Instituts kontrolordning, hvilket betyder, at der ikke kun stilles krav til selve behandlingen af bilerne. Også dagsproduktionen og arbejdsrutinerne på det enkelte center er genstand for en hård gennemgang.

 

Åbningstider

  • Mandag 7.30 - 15.30
  • Tirsdag 7.30 - 16.30
  • Onsdag 7.30 - 16.30
  • Torsdag 7.30 - 16.30
  • Fredag 7.30 - 15.30

Kontaktinfo

  • Dinitrol Center Roskilde
  • Darupvang 23
  • 4000 Roskilde
  • Tlf.: 46350137
  • Mail: info@anti-rust.dk